BGT

Projectmanager samenwerkingsverbanden BGT

Voor de regio Twente (10 gemeenten) is onderzocht wat samenwerkingsmodelijkheden zijn op het vlak van de BGT(+) vervaardiging. Hieruit is een samenwerkingsmodel ontstaan waarbij op basis van een programma verschillende projecten zijn opgezet die leiden tot de realisatie van een BGT voor 10 gemeenten (later wellicht 4 extra). Verder zijn projecten opgestart die moeten leiden tot de inrichting van een centrale organisatie die voor de samenwerkende gemeenten fungeert als een shared service centre.

 

Een dergelijke samenwerking is ook uitgewerkt voor de regio Noord-Holland.

Verkenning samenwerkingsmogelijkheden BGT

Verkenning samenwerkingsmogelijkheden BGT

In opdracht van diverse gemeenten vervult IntAct een onderzoek naar samenwerkingsmogelijkheden op het vlak van de Basisregistratie Grootschalige Topografie. Doelstelling is om te komen tot een samenwerkingsmodel met omliggende gemeenten.

Voorbeelden: Regio West-Friesland, Samenwerking Renswoude, Scherpenzeel Woudenberg, regio Food-Valley, Regio Twente, Gemeente Kaag en Braassem

Trefwoorden: 

Samenwerking in Twente loont!

In samenwerking met Geo4kant heeft IntAct een organisatie-advies uitgebracht naar samenwerkingsmogelijkheden tussen 10 gemeenten in Twente op het vlak van de opbouw en het beheer van de BGT (basisregistratie Grootschalige topografie).  Uit een opgestelde businesscase blijkt dat de samenwerking loont; er kunnen veeel kosten bespaard worden door e.e.a. gezamenlijk uit te voeren. Gemeenten werken nu aan de uitwerking.

IntAct schrijft bedrijfsplan GSV BGT

IntAct schreef in opdracht van Dataland een bedrijfsplan voor het Gemeentelijk Samenwerkingsverband BGT. Dit is in juli 2010 opgeleverd. Het plan is basis geweest voor de veredere uitwerking tot het Samenwerkingsverband BGT dat in 2012 het licht gaat zien!

Trefwoorden: 
Abonneren op RSS - BGT

Ontworpen en gebouwd door WEBafdeling.